Zomerfestijn

woensdag 14 juni 2023

Vol trots kondigen wij in Wijbosch een Zomerfestijn aan op woensdag 14 juni 2023. Het zomerfestijn begint om 14:30 uur met de Nationale buitenspeeldag op het plein voor de Regenboog school. Er worden allerlei leuke activiteiten en spellen georganiseerd om kinderen en jongeren te entertainen en vooral lekker buiten te laten spelen

Vanaf 18:00 uur begint in Dorpscentrum De Schakel de Zomermarkt, waarbij er vele kraampjes zijn waar inwoners diverse spullen zullen laten zien en verkopen. Dit varieert van palmen, sieraden, plantjes en vele hobby creaties tot professionele artikelen. Men kan meedoen met spellen zoals jeu de boules en het cornhole spel. Kinderen mogen een speurtocht afleggen en ontvangen een leuke attentie voor de goede oplossing. Ook kunnen ze mee knutselen en zich laten schminken als ze dat leuk vinden.

Het knutselen voor de kinderen door Petra van Studio Hooi, begint om 18:30 uur, als start van de Luisteravond in de Anna Kapel. Als hoofdact treden de BOKMA BOYS uit Wijbosch als eerste op in de Anna Kapel om 19:00 uur. Het tweede deel van hun optreden zal daar ook zijn rond 20:45 uur, als afsluiter van het Zomerfestijn.

Tussen de optredens door zal het dweilorkest de mensen meenemen naar het volgende gebeuren in het multi functionele centrum. Om 20:00 uur zal popkoor Transparant in hun repetitieruimte, de gymzaal, een optreden verzorgen. Men kan de gehele avond de rest van de repetitie bijwonen.

Dorpscentrum De Schakel zal de gehele avond de drank en catering verzorgen met hun vrijwilligers, waarbij je als bezoeker zeker van de Sangria (met en zonder alcohol) dient te proeven. Op het Zomerfestijn ontbreekt een ijskar ook zeker niet.

Het Zomerfestijn is mede mogelijk gemaakt door diverse sponsors waarbij de gemeente Meierijstad zeker genoemd mag worden. De samenwerking van de partners Laverhof, Vitaal Wijzer Wijbosch, Dorpsraad en Ruilnetwerk Wijbosch maken met hun vrijwilligers zo’n evenement mede mogelijk.

We proberen zoveel mogelijk op te halen voor het goede doel: De activiteiten pot van de bewoners  van st. Barbara o.a. met een loterij met mooie prijzen.

Beste mensen, de toegang is gratis en u bent van harte welkom om de zomerse sfeer te proeven in het Wijbosch.

 

Namens de organisatie van het Zomerfestijn:

 

31 oktober 2023
Dinsdag 31 oktober start het Rikken en Jokeren van Vitaal Wijzer Wijbosch weer. De kaartavond begint om  19:30
13 oktober 2023
13 september 2023
Vrijdag 13 oktober: Kermis open vanaf 15:00 uur Vanaf 18:30 uur in Dorpscentrum De Schakel een Keezbord tournooi Zaterdag 14 oktober: Kermis open vanaf 14:00 uur Vanaf 20:00 uur in Dorpscentrum De... Lees meer
12 september 2023
Verbreek de Halloween vloek in Wijbosch!   Dit jaar heerst er een mysterieuze betovering over Wijbosch. Een eeuwenoude vloek die ons vredige dorpje in zijn macht heeft. Alleen het geluid van lachende... Lees meer
17 juli 2023
Jaarlijks organiseert Vitaal Wijzer Wijbosch, voorheen KBO Wijbosch deze fietstocht. De start en finish zijn bij de Schaapskooi. De driedaagse is van 30 juli t/m 1 augustus. Inschrijven kan van 10.... Lees meer

De Schakel
Eerdsebaan 1 5482 DA Schijndel

Agenda

zondag 13 oktober 2024