Kerstmarkt

woensdag 13 december 2023

Gezellige Kerstmarkt en Luisteravond in Wijbosch

Wijbosch, [datum] - Op woensdag 13 december wordt het pittoreske dorpje Wijbosch omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Tussen 18:00 en 21:00 uur vindt de jaarlijkse Kerstmarkt plaats in Dorpscentrum De Schakel aan de Eerdsebaan 1. Dit evenement belooft een gezellige avond vol vermaak voor jong en oud te worden.

De Kerstmarkt biedt een breed scala aan activiteiten en kraampjes van diverse standhouders. Zo kunnen bezoekers hun geluk beproeven bij het Rad van Fontein, waar leuke prijzen te winnen zijn. Voor de kinderen is er schminken; er is een cornhole spel, waar ze men hun behendigheid kan tonen. Daarnaast zijn er kraampjes met onder andere zelfgemaakte kerststukjes, perfect om je huis in kerstsfeer te brengen.

Maar dat is nog niet alles! In de sfeervolle Anna Kapel kunnen bezoekers genieten van een Luisteravond, waarbij knutselen en muziek centraal staan. Het kinderkoor TOF, popkoor Transparant en Eva Lathouwers en Lucas de Geus (zang en gitaar) zullen zorgen voor een betoverende muzikale ervaring. Laat je inspireren door de prachtige klanken en laat je creativiteit de vrije loop tijdens het knutselen.

Uiteraard ontbreekt ook de typische kerstsfeer niet. Geniet van een heerlijke gl├╝hwein of warme chocolademelk terwijl je rondstruint over de Kerstmarkt. De gezellige verlichting en decoraties zorgen voor een warme en feestelijke ambiance.

De Kerstmarkt en Luisteravond in Wijbosch beloven een onvergetelijke avond te worden voor het hele gezin. Kom langs en laat je onderdompelen in de magie van Kerstmis.

Toegang tot de Kerstmarkt en Luisteravond is gratis. Voor meer informatie, neem contact op met Toos of Jack via 0612635107 of 0633318607.

De Schakel
Eerdsebaan 1 5482 DA Schijndel

Agenda

15
maart
vrijdag 15 maart 2024
19
april
vrijdag 19 april 2024